Select Page

Politika privatnosti

Lični podaci

Tipovi podataka koje sakupljamo

Iznajmljivanje ozvučenja može da sakuplja i koristi sledeće lične informacije:

 • Kontakt podatke (ime, email adresu, poštansku adresu, broj telefona)
 • Podatke o vašoj kompaniji (ime, veličina, tip delatnosti)
 • Automatski generisane podatke o vašem računaru (IP adresu, tip pretraživača, dolazne/izlazne stranice i operativni sistem)

Zbog čega prikupljamo ove podatke?

Možemo da koristimo ove podatke u svrhu:

 • Procene vaših poslovnih potreba i identifikacije traženih proizvoda
 • Unapređivanja naših proizvoda, usluga ili sajta
 • Slanja informacija o našim uslugama, na vaš zahtev
 • Odgovaranja na vaše zahteve upućene službi za podršku korisnika, ili na bilo kakva druga pitanja koja biste mogli imati
 • Istraživanje i analizu industrije
 • Deljenja informacija sa trećim licima.

Nikad nećemo prodavati vaše podatke trećim licima, ali bismo mogli te informacije podeliti sa njima u sledećim situacijama:

 • Ukoliko smo zakonom obavezani da podelimo te podatke, kako bismo odgovorili na zahteve sudskog naloga ili bilo kog drugog zakonskog procesa.
 • Ukoliko ustanovimo da nam to može pomoći da zaštitimo vašu ili tuđu bezbednost, pri istrazi prevara, poštovanju zahteva koji nam je država uputila ili zaštiti sopstvenih prava.
 • Ukoliko Moje Majstorije proda svoju celokupnu svojinu, ili jedan njen deo, obavestićemo vas o promeni vlasništva nad vašim podacima ili promeni u načinu na koji se oni koriste putem emaila ili javnog sapštenja.
 • Sa bilo kojim trećim licem, ukoliko vi prethodno date svoj pristanak da to učinimo.

Kolačići

Ovaj sajt koristi kolačiće (web cookies) kako bi pratio vaše preference ili sakupljao opšte statističke informacije, koje ne uključuju lične podatke. Koristimo usluge druge kompanije, koja šalje kolačiće na vaš računar kako bi prikupili podatke koji nisu lične prirode, i koji nam omogućavaju statistički pregled informacija o posetiocima našeg sajta.

Više o kolačićima saznajte OVDE.

Linkovi do drugih sajtova

Naš sajt sadrži linkove ka drugim sajtovima, čija pravila o zaštiti privatnosti korisnika se mogu razlikovati od naših. Ukoliko podellite svoje lične podatke sa nekim od tih sajtova, informacijama koje ste im dali biće raspolagano u skladu sa njihovim pravilima o zaštiti privatnosti, zbog čega vam preporučejemo da pročitate pravilnike svakog sajta koji posetite.

Zaštita vaših podataka

Koristimo razne bezbednosne tehnologije i alate kako bismo zaštitili vaše lične podatke. Svi podaci koje podelite sa nama skladište se u zaštićenoj bazi podataka, na zaštićenom serveru koji je u posedu hosting provajdera od poverenja.  Zadržavamo vaše informacije sve dok je vaš nalog aktivan ili dok je to potrebno kako bismo mogli da vam pružamo usluge.

Dodatne informacije

Obaveštenje o izmenama pravila o zaštiti podataka

Ova izjava o zaštiti podataka može biti ažurirana u bilo kom trenutku, kako bi uzela u obzir promene u našem pristupu ličnim podacima. Ukoliko načinimo veće izmene, obavestićemo vas putem emaila ili javnog saopštenja na našem sajtu, pre nego što promene stupe na snagu. Kako biste stalno bili u toku, preporučujemo vam da povremeno proverite da li smo dodavali ili menjali informacije na ovoj stranici.

Upotrebom ovog sajta pristajete na naš pravilnik o zaštiti informacija.

Za sve dodatna pitanja kontaktirajte nas preko kontakt stranice.

error: Content is protected !!
Pozovite nas